Alkusivulle
REKLAMAATIOT /

Reklamaatio

Ota meihin yhteyttä jos huomaat virheen toimitetussa tuoteessa. Lähetämme uuden tuotteen niin nopaa kuin mahdollista. On tärkeää että liität virhekuvauksen kun lähetät tuotteen takaisin. Miäli palautusta ei hyväksytä, lähetämme tuoteen takaisin ja perimme palautuskustannuksen. Käsittelemme reklamaatiot kuluttajaviraston mukaisilla säännöillä. On tärkeää että tutkit tuotteen hyvin tarkasti jotta voit tehdä virheselostuksen ja että tuoteessa todellakin on virhe. Alla seuraa tavallisia virheitä jonka seurauksena tuote vaikuttaa vialliselta vaikka se on ehjä:

Paristot & paristoluukku voi olla asenettu väärinpäin tai vinosti, voit käyttää väärän tyyppistä paristoa, paristot voivat myös olla purkautuneet. Välillä paristoluukku on vaikea saada oikealla tavalla paikoillen. Vesitiiviit tuoteet vaativat että paristoluukku on tiukasti kiinni.

Materialet voi värjääntyä ta epämuodostua. Tämä johtuu yleensä siitä että tuote on säilytetty väärin. Tuoteet joita käsitellään huolettomast särkyy myös Tämä ei ole aihe reklamoida tuotetta. Lue enemmän kuinka tuotteita säilytetään jaksosta ”Opettele tuotteista”

Vesivauriot
Jos tuote on saanut vesivaurion se johtuu yleensä että paristorasia ei ole suljettu oikealla tavalla. Vesivauriota koskevat reklamaatiot pätevät ainoastaan jos tuotteen rakenteessa oleva vika on aiheuttanut vesivaurion.

On tärkeää että virheraporttisi kuvaa virheen jonka voimme todeta valmistusvirheeksi eikä vaurioksi joka on esiintynyt virheellisen käytön myötä. Lähetä tuote ja virheraportti meille, merkitse lähetykseen tunnus ”Reklamaatio”:

MLT Distribution
Box 1010 
171 21 Solna, Ruotsi

 
Rabbit Pearl
RABBIT PEARL
Koe tunnettu orignaali TV-sarjasta Sex and the city.
34,90€
Enemmän tietoa Rabbit PearlOsta
Pjur Original 30 ml
PJUR ORIGINAL 30 ML
Pjur Original, 30ml. Huippulaadukas silikonipohjainen liukaste.
10,90€
Enemmän tietoa Pjur Original 30 mlOsta
Rock Chick
ROCK CHICK
kiihota G-pistettä, häpyhuulia ja klitorista yhtä aikaisesti.
59,90€
Enemmän tietoa Rock ChickOsta
 

Alkusivulle