Alkusivulle
OPETTELE TUOTTEISTA / Käyttö ja huolto

Käyttö ja huolto

Tuotteita pitää käsitellä oikealla tavalla jotta ne pysyvät raikkaana ja kestäisivät niin pitkään kuin.mahdollista  Seuraavat neljä neuvoa on hyvin tärekeää pitää mielessä:

- Käytä tuotteita varovaisesti

- Käytä oikeaa liukastetta

- Puhdista aina tuotteet

- Säilytä tuotteesi huolellisesti

Käytä tuotteita varovaisesti
Tuotteita tulee käyttää varovaisesti jotta ne kestäisi niin pitkään kuin mahdollista. Terveellä järjellä pääsee pitkälle. Älä käytä tuotteita väkivalloin. Jos tuote on herkkä iskuille niin sitä ei voi heittää lattialle ilman että se menee rikki varsinkin jos se sisältää elektroniikkaa. Toinen esimerkki on jos yrittää pysäyttä helmisauvan/rabbitin pyörimisen. Seurauksena on että moottori yleensä menee rikki. Repiä tai vetää joustavia materiaaleja halkeamispisteeseen ei tietenkään ole suositeltavaa. Vedentiiviillä tuotteella tulee olla tiukaan suljettu paristoluukku. Mikäli paristoluukku ei ole tiukasti suljettu, tuote ei enään ole vedentiivis. On myös eroa jos tuote on ”vedenkestävä” tai ”vesitiivis”.Moni tuote on vedenkestävä eli stä voi käyttää suihkussa mutta ei veden alla ammeessa.

Käytä oikeaa liukastetta
Liukaste on melkein pakollinen seksilelujen kanssa jotta saat enemmän eroottisen kokemuksen.
Markkinoilla on monen tyyppisiä liukasteita: Vesipohjaiset, silikonipohjaiset, öljypohjaiset ja öljysilikonipohjaiset ovat tavalisimmat sortit. Meiltä löydät vesi ja silikonipohjaisia liukasteita koska näitä on todetusti turvallisia käyttää. Öljyn ominaisuudet tekevät että jotkut materiaalit saattavat liuota mikä on esim. kondomikäytön yhteydessä kohtalokasta. Silikonipohjaisen liukasteen etuna on sen ylivoimainen liuku mutta se on yleensä kalliimpaa. Vesipohjaisen liukasteen etuna on että se kuivuu jonkun ajan päästä eikä se jätä läikkiä. Haittapuolena on hunompi liukuvuus ja sitä täytyy siksi käyttää runsaammin. Muista olla varovainen kun käytät öljypohjaisia liukasteita koske ne saattavat reagoida eri materiaalien kanssa ja liuottaa tai värjätä ne.

Puhdista aina tuotteet
Tuotteitten puhdistus on erittäin tärkeää jotta estää bakteerien kehittymistä. Saavutat parhaan hygieenisen tuloksen käyttämällä puhdistusaineita joita löydät meidän ”Nautintoapteekista”. Myös tavallinen vesi käy mutta ole varovainen kun peset tuotteita jotka eivät ole vesitiivitä. On tärkeää että tuotteet saavat ilmakuivata huoneenlämmössä puhdistuksen jälkeen.


Säilytä tuotteesi huolellisesti
Seksilelut tulee säilyttää erikseen pusseissa tai alkuperäisissä pakkauksissa jotta välttyy bakteerien leviämisestä ja estääkseen että eri.materiaalit vaikuttavat toisiinsa joka voi värjätä tai epämuodostaa tuotteen. Säilytys tulee olla hyvin suljettu jotta välttyy pölyltä on myös tärkeää suojata auringonvalolta ja lämmöltä. Muista myös että paristot voivat vuottaa happoa tai purkautua. Hyvä vaihtoehto on käyttää meidän litium Energizer paristoja jotka kestävät jopa seitsemän kertaa pitempään kuin tavalliset paristot, niillä on myös hyvin pitkä viimeinen käyttöpäivä.

 
Rabbit Pearl
RABBIT PEARL
Koe tunnettu orignaali TV-sarjasta Sex and the city.
34,90€
Enemmän tietoa Rabbit PearlOsta
Pjur Original 30 ml
PJUR ORIGINAL 30 ML
Pjur Original, 30ml. Huippulaadukas silikonipohjainen liukaste.
10,90€
Enemmän tietoa Pjur Original 30 mlOsta
Rock Chick
ROCK CHICK
kiihota G-pistettä, häpyhuulia ja klitorista yhtä aikaisesti.
59,90€
Enemmän tietoa Rock ChickOsta
 

Alkusivulle